Bonsaikatten

Vi har en stor kolleksjon av pyntegjenstander, men det er en figur som går igjen i mange motiver, figurer og størrelser – dette er Bonsaikatten. Vår egen lille maskot egentlig. Dette er en katt med et sleipt smil, og i stor grad animelignende design, vi håper at du vil synes er både kult og morsomt. Vi har ham i flere tre- og metalfigurer – og mange forskjellige størrelser. Videre vil du finne ham igjen på lysestaker og i mønstre vi har skåret ut.

Vi har planer om å på et tidspunkt gjennomføre en designerstil komplett med Bonsaikatten på alt, men før dette trenger vi en del mer støtte og popularitet ettersom dette ville være ekstremt krevende. Vi bygger opp varemerket vårt allerede og håper å i alle fall se ham på et skilt utenfor i nærmeste fremtid. Vi har også vurdert å få designet over på T-skjorter, siden det er veldig billig og flott reklame.

Det er mye som er spennende i Bonsaikattens mulige fremtid, og vi håper at du vil synes at han er en så kul maskot som oss. Med sitt brede flirende smil er det vanskelig å ikke bli litt glad. Han er så langt vår eneste gjengående karakter – men det kan komme flere, kanskje til og med av hans egen familie eller rase. Vi har for eksempel vurdert å lage en kjæreste til ham – men om lykken smiler til Bonsaikatten vil komme an på hvor mye dere liker ham.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.