Bytt ut vinduene

Sommerhalvåret er tiden mange benytter for å gjøre forskjellig husarbeid ogoppussing, og vi her på Bonsaibutikken ønsker å kunne hjelpe alle som har slike prosjekt gående. Vi fokuserer generelt mest på interiøret, altså sofaer, TV-benker, og lignende som du sikkert har sett oss snakke om tidligere. Men i jakten på å bli en fullverdig leverandør av alt en trenger til boligen sin, har vi nå i samarbeid med Trademax et nytt produkt. Det er NorDan vinduer.

Kvalitetsvindu
Nordan er et velkjent merke og leverer produkter som holdet meget høy standard. Det er viktig for oss når vi ser på samarbeidspartnere at ikke bare skal prisen være god, men produktet skal ha høyere enn gjennomsnittlig standard i tillegg. Vinduene som vi leverer har 2-lag, og selve ruten kan vendes 180 grader. Så for varme sommerdager kan du absolutt enkelt slippe inn frisk luft!

Tenker på miljøet
En av grunnene til at vi kan stille oss bak produkter fra NorDan er fokuset de har på å være miljøvennlig. Med global oppvarming på dagsorden føler vi at alle større selskaper har en plikt til å opptre på en så bærekraftig måte som overhode mulig. Det har det norske selskapet absolutt gjort, og de er blitt tildelt Svanemerket for sitt arbeid. Det er et kvalitetsstempel på ikke bare produktene, men også på firmaet som helhet. Så er du ute etter noen nye vinduer, kan vi anbefale de på det sterkeste. Har du noen spørsmål så må du selvsagt bare ta kontakt med oss på e-post, eller du kan legge igjen en kommentar. Det blir vi bare glade for!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.