Det er viktig at de ansatte føler seg komfortabel

Da har vi fått alle de tingene på plass igjen etter oppussingen som vi har gjort her i det siste. Det føles veldig hyggelig, og du vil bare se hvor friskt det har blitt! Vi har fått mange komplimenter for vårt nye gulv, bør du vite! Renoveringen vil fortsette en stund, men ingenting som du vil legge merke til. Nå gjør vi oss redo for å bestille et skikkelig kjøkken for de ansatte.
Et godt sted å spise på
Noe som vi virkelig følte at vi manglet er et bra sted for oss alle å sitte ned og spise på. Derfor er det nå på kjøkkenet som er i fokus her hos oss! Vi vet ikke hvor omfattende vi har tenkt å gjøre renoveringen, men vi starter opp med er å kjøpe nye møbler og det gjør vi allerede denne uken.
Siden tidligere erfaring vet vi at det er vanligvis verdt å gå ut på www.trademax.no å finne møbler. De nesten alltid en slags tilbud der slik at du kan gjøre virkelig gode kjøp der. Denne gangen skal vi ut og se om vi kan få en god spisestue. Det er en spisestue som jeg har sjekket ut en lang tid, så jeg håper at vi vil være i stand til å kjøpe det bordet. Det ville passe ypperlig! Men utover det, har vi også kjøpt to nye mikrobølger og en brus strøm som vi skal dele sammen her.
Hva skjedde med de kursene som skulle starte i høst?
Kursene vil starte som planlagt, og den første muligheten til å møtes er om to uker. Da er du velkommen hit for en kveld seminar som vil fokusere på fremveksten av geishaen. På stedet vil du være i stand til å lytte til Anne Skogseth som har erfaring som Geisha fra sine yngre dager. Det blir utrolig spennende å høre hennes historie om hennes dager i Tokyo som en tjue år gammel geisha fra Norge.

geisha

Snart tid for et seminar om fremveksten av geishaen.

Etter Annes historie har vi kaffe sammen og snakker om hvordan Geishan har påvirket asiatisk kunst og hvilke påvirkninger av denne tidsura som fortsatt er i live i dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.