En vakker høst med interessante foredrag

Høsten har begynt å skifte til vinteren, og vi har hatt gleden av å ha en rekke interessante og lærerike kurs og foredrag med oss. Kvelden der vi lærte om Geishans fremvekst var veldig vellykket, og vi var fulltegnet . Anne var veldig fornøyd og sender ord at det var hyggelig og at hun var glad for at så mange mennesker kom opp til henne etterpå og roste henne. Det var en sterk historie hun levert, og det var trolig ingen som overlevde tårene.
Nå oppsummerer vi året
Vi har begynt en oppsummering av det siste året for å se hva vi har oppnådd og hva som ikke har vært så god. Dette er en del av kvalitetsarbeidet vi gjør som en bedrift for å alltid sørge for å levere bedre ytelse og kvalitet.
I tillegg til det så går vi også gjennom alt utstyret her, og har nettopp sett over de utemøbler vi har i dag. De fleste er i god stand, men vi har måttet kaste bort noen – noe som medførte at vi tok sjansen til å gå ut på www.chilli.no og søke etter nye hagemøbler direkte.
Det er best å kjøpe dem i oktober, ettersom alle butikker selger ut disse billigere nå, når det ikke lenger er i sesongen for å sitte utendørs. Siden vi har butikk selv, har vi lett for å forstå psykologien bak andre butikkers valg, og det gjør det mulig for oss å handle ganske klokt og spare på masse penger ved å være tålmodig.
Dette skjer i vinter
Vi vil holde butikken stengt for et par uker i vinter. Sannsynligvis vil vi lukke rundt 17. desember og åpne igjen rundt 10. januar. Alle bestillinger og innkjøp rundt denne perioden må derfor planlegges med oss på forhånd sånn at det ikke faller innenfor stengningstiden.
Ellers vil vi selvsagt være åpen som vanlig. Vi venter en levering av noen nyheter som vil komme her i en uke eller to uker omtrent. Da er du velkommen for å sjekke ut de nyeste og gripe dine favoritter før de blir videresolgt . Nedenfor gir vi en forsmak på hva leveransen vil omfatte:

 

japan-design

Vakre japanske urner og potter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.