Ikke lenger sofa-mangel

Et stort savn i vår katalog, som virkelig gjorde at det ikke kunne sies at vi hadde et komplett stuetilbud var vår mangel på sofaer. Vi hadde absolutt ingen design i butikkene våre, selv om vi hadde skisser vi var interesserte i å lage. Dette første selvfølgelig til mange forespørsler fra kunder – og nå, gjennom noen samarbeid som går utenfor butikken vår – mer eller mindre for første gang utenom direkte innkjøp – har vi nå hele tre sofaer klare i butikken. Vi har ikke så mange av hver, så her er det førstemann til mølla for nå. Vi vil selvfølgelig produsere mer som de blir solgt.

Vi står for tiden ikke like fritt til å skifte eller justere design og farger på disse, så vi vil mest sannsynlig ikke kunne ta spesialbestillinger her i første omgang. På den positive siden er en av disse i en stil der du let vil kunne bytte trekk og dermed forandre fargen på hele sofaen. Vi har trekk i et stort utvalg av farger, inkludert sort, hvit, grå, grønn og rød.

Av de andre designene har vi en i lekkert sort metal, der bare putetrekkene potensielt skulle kunnes bytte ut. Her vil vi kunne ta spesialbestillinger på metallets farger. Det samme gjelder sofaen i tre, som for øyeblikket er tilgjengelig mer eller mindre i sin naturlige farge – og det er definitivt denne stilen vi vil anbefale – men hvis en annen stil vil passe ditt hjem bedre stiller vi selvfølgelig opp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.