Start kurse i nye lokaler till høsten

Større lokal – mer møbler
Nå kan jeg ikke holde på hemmeligheten lenger. Jeg må fortelle deg at vi har begynt å se på kanskje å flytte opp til et større lokal. Det ligger i gaten nedenfor, Nordhagaveien , og vil bety at vi kan ta i mye større herlig møbler 🙂 Det er fortsatt lite vi må sjekke om denne lokale, spesielt et par ting med avløpet der – men hvis alt går bra, kan vi flytte denne høsten.

Ett kursrom kansje?354
Min drøm har lenge vært å invitere våre kunder til ulike temakvelder her hos oss. Jeg har en slik utrolig lidenskap for den japanske designhistorie , og jeg har lenge tenkt at det ville være morsomt å dele dette med andre. Det har blitt populært å studere japansk språk har jag lagt merke til, så jeg burde være i stand til å finne folk som ønsker å gå på kurs. Eller tro du ikke?

Jeg har vært ute og sett på sofaer på min favoritt butikk chilli. I min visjon av disse kveldskurser så tenke jeg at vi kunne sitte i lokalene våres, i en stor divan sofa, og jeg tror at chilli har de mest stilige sofaer på markedet i dag. Hvis jeg skulle kjøpe en sofa så ville det være en god start for å bygge videre på dette ideen.

Kursinnhold
Jeg har utviklet et fundament av hva jeg hadde forestilt meg at jeg kunne ha for ulike deler i et kurs. Egentlig vet jeg ikke om «kurset» er et riktig begrep, fordi jeg tenkte mer på at vi kommer sammen for en felles interesse der vi kan diskutere de ulike delene av historien til design. Som et utviklings-seminar.

Men hvis du hadde treffes en kveld i uken ville vi for eksempel være i stand til å gå gjennom emnene nedenfor:

  • Framveksten av Geishan
  • Kyoto-distriktet spesifikk arkitektur
  • Kinas innflytelse på den japanske kunsten
  • Gateutforming på 2000-tallet
  • Moderne industriell design
  • Bordets betydning i det japanske kjøkken
  • Spartans innflytelse i asiatisk design
  • Utviklingen av Mao Zedongs innflytelse på Japansk historie

Har du noen gode tips om hva andre emner mann kan diskutere? Ta kontakt med meg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.