Stort salg av hagemøbler på nett!

Vår samarbeidspartner Trademax runder av sesongen med et gigantisk salg. Du kan nå kjøpe alle de beste hagemøblene på nett til en rimelig pris.

Det gjelder å benytte sjansen når man har muligheten til å få varer til svært lav pris. Det er svært gledelig at vi kan gi våre kunder ekstra avslag på alle kjøp.

Godt samarbeid
Våre kunder får nemlig enda større rabatter under salget. Dette er en konsekvens av vårt årelange samarbeid med Trademax. Vi inngikk nemlig en avtale med Trademax allerede i 2005. Dette gjorde vi for å øke vår tilstedeværelse på nettet. Satsningen har vært svært viktig for å sette vår lille butikk på kartet i Norge. Med en rekke fordelsordninger oppnår våre kunder alltid de beste vilkårene hos Trademax.

Gigantisk utvalg
Trademax selger i helgen alt av hagemøbler til rabatterte priser. De har et enormt stort utvalg som inneholder alt man trenger til hagelivet. Her finner man alt fra stoler og bord til fantastisk myke designputer. Det virker som de har bestemt seg for at alt skal ut fra lageret i løpet av helga. Dette er svært godt nytt for de som fortsatt nyter tilværelsen ute i hagen.

Det gjelder å være tidlig ute når nettsalget begynner. Tidligere har varene blitt utsolgt i løpet av bare minutter eller timer. Dette sier mye om hvor stor interesse det er for salg av hagemøbler her i landet. Da er det bare å nyte godt av tilleggsrabattene vi gir deg som kunde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.