T-skjorter med Bonsaikatten

Vi fortsetter å bygge opp våre tilbud og vårt merkenavn, og da må vi jo også få Bonsaikatten med på mora. Han er jo tross alt maskoten vår. Siden det er billig, og altfor fristende til å ikke la være har vi nå fått produsert 50 T-skjorter, i en sort og en hvit versjon – og vi vil nå ha dem til salgs i butikken. Og ikke bare det, disse er til en viss grad vår nye Bonsaiuniform også. Når du kommer inn i butikken vil du nok i alle fall se en av oss ha dem på seg.

Genserne kommer i tre størrelser, og da er det selvfølgelig snakk om small, medium og large. Det vil komme an på hvor populære disse T-skjortene vil bli, samt hvor mange etterspørsler det vil være etter andre størrelser, og andre farger, som bestemmer om det vi vil bestille flere av disse kule T-skjortene, og hvor mye større utvalget av disse vil bli.

Hvis du er en fan av våre designer håper vi at du vil komme innom og kjøpe en av disse. Det er fantastisk reklame, og T-skjortene er skikkelig kule også. De vil definitivt dra mange øyne til deg. Vi håper å gjøre Bonsaikatten til et fullverdig varemerke, som vil bli sett og kjent gjennom Oslos gater. Jo flere kunder vi får, jo mer kan vi utvide og jo større utvalg vil vi ha muligheten til å skape for dere. Nå er det bare å se om andre vil elske Bonsaikatten like mye som oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.