Unnskyld rotet – vi renoverer butikken

Vi har nå en litt begrenset tilgjengelighet i butikken fordi vi står med noen renovering. Lokalet har noen år bak seg og vi følte det var på tide å fornye oss litt. Vi har derfor besluttet at det var tid for litt ny maling på veggene og ny gulv. Det vil ikke ta så lang tid, men denne uken kan du anta at det er litt mer rotete enn normalt her 🙂

Vi tar sikte på å utvide oss til høsten
Vi har lenge ønsket å komme til litt større lokaler for å kunne tilby et bredere spekter av produkter og møbler. Men det er ganske vanskelig å få tak i nye lokalene i øyeblikket, men vi har funnet en god måte å løse det hele. Bak det store rommet (hvor maleriene er i dag), er det noen lagringsplass vi har kjøpet nå, noe som gir oss muligheten til å utvide utvalget. Det eneste er at vi trenger å fikse alt selv, men vi har funnet god og billig materiale gjennom Bygghjemme.no (som også fikser gulvet) så det vil ikke være noe problem i det hele tatt.

Kanskje kan få inn litt mer indisk?
Vi har fått mange kommentarer og forespørsler om å få inn litt mer møbler og kunst fra India, og nå kan vi nok glede deg med en melding om at det sannsynligvis blir til virkelighet. Vi har en venn i India som nå er ute i markedet og leter etter de beste, og så får vi se hva vi vil bringe inn i vårt utvalg og ikke. Mine tanker akkurat nå fokuserer mest på tekstiler og klær, men det kan også bli en del innredning og møbler også. Først ønsker vi å føle på temperatur og interessen her i det norske markedet først.

indien

En bit av India 🙂

Noe som ellers ville være morsomt er hvis vi skulle til å fokuser på indisk musikk og film. Kanskje kjøre et tema bollywood her? Vi er mer enn takknemlig hvis du har forslag å tilby, bare ring eller send e-post! Jo mer vi vet om hva det er du ønsker, jo bedre kan vi bestille hjem sånt du leter etter.

Med det sagt, ønsker vi en fin uke til dere alle, og håper å se deg her hos oss 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.