Våre langbord

Vi har tre grunnmodeller for langbord. Det første er det dekorerte og utsmykkede langbordet, der vi virkelig har tatt inspirasjon fra japansk kultur men enn spesifikke bordstiler, og bare kjørt fullt ut på hva vi mener er et så eksplosivt og oppmerksomhetsslukende bord at gjestene dine kanskje helst har lyst til å studere bordet enn å spise middag. Når du kommer inn i butikken vil øynene definitivt treffe det, og vi har allerede hatt mange fornøyde kunder her – selv om det definitivt ikke passer alle stiler, og med tanke på alt arbeidet som har gått inn i dette, har en høyere prislapp også.

Vi har så to mye glattere designer. Det ene så enkelt som det går an å bli, og denne gangen helt direkte inspirert av japanske stiler. Med et veldig futuristisk uttrykk og mye metall er dette definitivt et bord for en god del av mer moderne design. Denne finnes faktisk også i to stiler – med hvit og sort bordplate. Vårt andre mer basiske langbord går den helt andre veien – og tar deg heller tilbake til en mer retro stil, men fremdeles med elegante og glatte strøk.

Alle disse tre borddesignene har faste farger, men du kan selvfølgelig spesialbestille andre farger – og spesifikke forandringer – for en litt høyere pris. Her er det meste mulig, og vi er alltid ivrige etter å kunne gjøre en kunde ekstra fornøyd. De tre langbordstilene har også alle forskjellige mål – men en av de billigste ekstrahenvendelsene her er lengde forskjeller – spesielt de to mer basiske designene.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.