Våre produkter

Vi har en stor kolleksjon av både møbler og pyntegjenstander som i stor grad er basert på japansk stil og kultur. Under varenavnet «Bonsai» ønsker vi å tilby møbler i en litt annen stil enn den du per dags date kan finne på IKEA eller din vanlige møbelbutikk. Alle våre produkter er designet og produsert av oss – og det går mye tid og kjærlighet til dette. Her er hva vi for øyeblikket tilbyr.

Senger

Vi har et utvalg på hele seks forskjellige sengestiler. De rangerer fra utsmykkede og kompliserte verk som vil få alle til å legge merke til dem – til minimalistiske og enkle, men like full noe som vil skape blikkfang.

Bord

Vi har hele 20 forskjellige bordtyper i alle størrelser. Her vinner du natt bord, stue bord og langbord i et bredt spekter av stiler og former. Noe for alle!

Stoler

Her vil du finne stoler i stiler som vil passe alle de større bordene i kolleksjonen vår. Men disse vil selvfølgelig kunne passe inn perfekt til mange andre forskjellige bord også.

TV-benker

Hva med benker spesiallaget for TV-en din, i stedet for å alltid måtte plassere den på kommoder eller skru den fast til veggen. Hos oss vinner to tre forskjellige høyder og bredder, samt to justerbare, som vil få TV-en din i nøyaktig den høyden du ønsker.

Kommoder og Skap

Vi har kommoder og skap som vil passe alle behov. Her har vi først og fremst to spesifikke utsmykkede stiler, som vil passe inn med stiler fra alle andre møbler i vår kolleksjon. Så to enklere, en direkte minimalistisk, også matchende andre stiler som går gjennom hele vår kolleksjon – samt to skap og en kommode i alternative stiler.

Hyller

Vi lager også hyller, og har et stadig voksende utvalg. Her er det også meget billig å komme med spesifikke forespørsler.

Pyntegjenstander

Ved siden av møblene tilbyr vi også stilige pyntegjenstander, inkludert en stor kolleksjon av katter. Du vil også finne store utvalg av lysestaker. Vi har en stor kolleksjon inspirert av japansk kultur, og ved siden av dette har vi i tillegg mye minimalistisk og abstrakt.