Våre stoler

Vi har en stor kolleksjon av stoler i så mange stiler du bare kan drømme om. Vi har spisetoler i både metal og tre, i flere forskjellige spennende former. Alle matcher i tillegg de forskjellige bordene vi har i stil, og flere ganger vil du kunne se at mange av stolene vi passe perfekt inn med flere bord – så skal du dekorere kjøkkenet vil du ha mye å velge mellom. Det samme gjelder stoler for stuen din – selv om utvalget der ikke er like stort har vi mye å by på het også – og dette er et område der vi aktivt arbeider med å komme opp med nye designer.

Vi har også en ny design på en kontorstol, som vi er veldig stolte av. Den er nå å få elegant sort, eller i en glatt og lekker hvit. I likhet med mange av våre produkter vil de også her være mulig å spesialbestille andre farger. Kontorstolen er selvfølgelig justerbar, med lekkert, men lett metall. Dette er en stol som er spinkel, men vanskelig å gjøre skade på – samtidig som den er rimelig god å sitte på.

For øyeblikket tilbyr vi ingen lenestoler, men vi ser ikke bort fra at vi kan fokusere på noen spennende design her i fremtiden. Vår katalog utvikler seg hele tiden. Siden vi har så langt valgt å jobbe innen en viss stil er det ofte også en utfordring å lage visse møbler som passer disse stilene – men nå elsker vi også utfordringer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.